Mille Miglia

Cursa Mille Miglia 2018 este acum o istorie. Dupa patru zile de lupta si acoperind o distanta de o mie de mile, participantii au ajuns din nou la Brescia pentru a trece linia de sosire. A avut loc o mare sarbatoare, atragand mii de spectatori de-a lungul zonei  Viale Venezia, unde a avut loc ceremonia oficiala de inchidere.

 

Editia cu numarul 19 a cursei Mille Miglia 2018 a fost castigata de Juan Tonconogy si Barbara Ruffini din Argentina in Alfa Romeo 6c 1500 GS din 1933. Giovanni Moceri si Daniele Bonetti din Italia au venit pe locul al 2-lea, de asemenea in Alfa Romeo 1500 S de la 1928. Pana la final, a avut loc o competitie acerba pentru primul loc intre soferii masinilor Alfa Romeo. Castigatorii de anul trecut ai competitiei  Mille Miglia - Andrea Vesco si Andrea Guerini (de origine italiana) - au condus dupa a treia etapa, dar in cele din urma nu au repetat succesul si au ajuns pe locul trei.

 

Echipa Perlage celebreaza un succes imens. Dupa cum era planificat, au terminat cursa intre primele 100  dintre cele 450 de masini care au participat la Mille Miglia 2018. Bucuria este si mai mare, deoarece executarea planului sa dovedit a fi mai dificila decat se asteptau, deoarece nivelul acestui sport a fost imbunatatit semnificativ fata de anul precedent.

 

Sarbatorirea finalului unei  curse Mille Miglia si succesul fiecareia dintre echipele care au venit la linia de sosire au fost acompaniate de apa spumanta Cisowianka Perlage, care se potriveste perfect atmosferei festive uimitoare desfasurate pe strazile din Brescia.

 

Speram sa revenim si anul acesta!

 

 

 

 

 

 

 

 

© PERLAGE